Verstrakking van de kaaklijn
Tijdens het verouderingsproces verandert de contour van onze kaaklijn. Het botweefsel in uw kaak neemt af, de huid verslapt en het vetweefsel van de wangen zakt naar beneden. Het resultaat is het ontstaan van de zogenaamde hamsterwangen.
Voor het verstrakken van de kaaklijn geeft een liquid facelift het beste resultaat. Daarbij kan extra vulling langs de kaaklijn en in de marionetlijnen zorgen voor verbluffende resultaten bij het corrigeren van uw gezichtscontouren.
 
Wat zijn fillers?
Fillers zijn injectables op basis van hyaluronzuur, een stof met waterbindende eigenschappen. Tijdens het verouderingsproces neemt onze eigen capaciteit om hyaluronzuur aan te maken af. Dit draagt bij aan de verslapping van de huid, huidplooien en volumeverlies.
Door het plaatsen van een filler kunnen statische rimpels worden opgevuld, waardoor deze vervagen of zelfs verdwijnen. Fillers kunnen ook gebruikt worden voor het herstel van volume in delen van het gezicht die dit zijn verloren, zoals de wangen en jukbeenderen. Daarnaast kunnen gebieden zoals de lippen worden verfraaid door deze wat extra volume te geven.
Bij Mooi Cosmetics hebben wij de bewuste keuze gemaakt om alleen met fillers van het merk Revolax en Stylage te werken. Wij werken nooit met permanente fillers. Revolax en Stylage zijn te verkrijgen in diverse varianten, elk speciaal gemaakt voor specifieke doelen en effecten.
 
Wat houdt de behandeling in?
Bij een behandeling met fillers wordt hyaluronzuur-gel met een dunne naald in het te behandelen gebied aangebracht. De behandeling duurt in de meeste gevallen niet meer dan 5 tot 10 minuten. Bij Mooi Cosmetics bevatten de fillers lidocaïne, een verdovend middel. In de meeste gevallen is aanvullende verdoving dan ook niet nodig. Desgewenst is dit natuurlijk wel mogelijk!
Met Revolax en Stylage injectables is het resultaat direct na de behandeling zichtbaar! Het resultaat neemt echter nog toe in de eerste weken na de behandeling. De werkingsduur verschilt per type filler en per persoon en varieert tussen de 9 en 18 maanden.
Direct na de behandeling is de huid vaak wat rood en gezwollen. Dit is een normale reactie op de injecties in de huid en tijdelijk van aard. Bij behandelingen met fillers bestaat er een risico op blauwe plekjes in het gelaat, vooral bij injecties rondom de lippen.
Deze plekjes mag u gewoon camoufleren na 24 uur.
 
Na de behandeling:
 
Na de behandeling mag je de geïnjecteerde zones gewoon bewegen. Let er wel op dat je de eerste 48 uur na de behandeling niet masseert of wrijft in het geïnjecteerde gebied, tenzij de specialist dit specifiek aanraadt.           
Na de behandeling kun je last krijgen van blauwe plekken of zwelling, er wordt dan aangeraden het gebied te koelen. De zwelling zal na enkele dagen weg trekken.
Verder mag je tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot twee weken na de behandeling geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan UV-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat van de fillerbehandeling beinvloeden.
 
Het resultaat is na twee weken optimaal. Mocht jij niet tevreden zijn over het resultaat van de behandeling kun jij vanaf 2 twee weken na de behandeling terug komen bij jouw behandelaar voor een kosteloze controle afspraak.
 
Kosten kaaklijnverstrakking behandeling:
 
Revolax Filler 2 ml: € 350,00
Revolax Filler 3 ml: € 450,00 
  • Text Hover
Boven na de behandeling
onder voor de behandeling