Skinboosters
RRS Skinboosters
Veel producten verzorgen uw huid aan de oppervlakte om symptomen zoals droogte, verslapping en dofheid van uw huid te behandelen, maar skinboosters herstellen de huid van binnenuit.
 
Een skinbooster behandeling is een injectable behandeling waarbij met micro injecties verschillende soorten werkzame stoffen in de huid worden geïnjecteerd. Hiervoor wordt ook vaak de term mesotherapie gebruikt.
 
De effectieve anti-aging behandeling bevat veel verschillende essentiële voedingsstoffen die de huid voeden, hydrateren, en de structuur , stevigheid en elasticiteit van de huid verbeteren.
 
Skinboosters bevatten hyaluronzuur in combinatie met een bio-revitalisatie complex of collageenversterkers. De skinboosters behandeling heeft als resultaat dat de huid er frisser en meer gehydrateerd uit gaat zien.
 
Er bestaan specifieke skinboosters voor verschillende indicaties, zodat met elk type skinbooster een eigen doel kan worden bereikt.
 
De skinboosters die bij Mooi Cosmetics worden gebruikt zijn CE klasse lll injectables producten en zijn dus van zeer hoge kwaliteit.
De meest toegepaste skinboosters voor het gelaat , decolleté, handen bij Mooi Cosmetics zijn:
 

RRS HA Eyes worden wallen en donkere kringen behandeld. Het zorgt voor een minder vermoeiende uitstraling en herstelt de oogcontouren. RRS HA Eyes bevat hyaluronzuur gecombineerd met vitaminen, anti-oxidanten en ingrediënten die een blekend en stimulerend effect hebben op de bloedcirculatie . Een behandeling bestaat uit 4-6 sessies elke 10-14 dagen.
 
RRS HA Tensor Lift is een skinbooster met hyaluronzuur, organisch silicum en DMAE (dimethylaminoethanol). Het stimuleert de aanmaak van collageen en elastine en voedt de cellen. RRS HA tensorlift hydrateert, verbetert de teint en verstrakt de huid. Het is bijzonder geschikt voor een rokershuid en een zonbeschadigde huid. HA tensorlift heeft een liftende werking om slappe huid te versterken. Een behandeling bestaat uit 4-6 sessies elke 10-14 dagen.
 
RRS Hyalift 75 geven in verband met de hoge dosering concentratie hyaluronzuur een enorme hydratatie aan de huid en hebben daarbij een antioxidante werking. Dit laatste komt o.a. door de resveratrol, een zeer sterke anti-oxidant tegen veroudering. Een behandeling bestaat uit 4-6 sessies elke 10-14 dagen.
RRS Hyalift 75 kan worden gecombineerd met RRS HA Tensor Lift en of kan gekozen worden om het te combineren met RRS Silisorg, voor een gelijktijdige collageenstimulatie.
 
RRS HA injectable is een skinbooster voor gezicht, hals en decolleté die voor iedereen geschikt is. Deze skinbooster hydrateert en is speciaal ontwikkeld voor behandeling van de droge, arme en verslapte huid, de huid beschadigd door roken, zon en luchtverontreiniging, en voor behandeling van oppervlakkige rimpels. RRS HA injectable bevat 30mg/5ml hyaluronzuur met een complex van maar liefst 72 actieve ingrediënten , zoals antioxidanten, vitaminen, aminozuren en vetzuren. Deze voeden de cellen, regeneren de huid en stimuleren het herstel. Het hyaluronzuur (niet-gecrosslinkt) hydrateert, geeft volume, verbetert de teint en laat de huid weer stralen. Behandelprotocol : 3-6 sessies elke 10-14 dagen.
 
Xl Hair een lokale behandeling die haarfollikels voedt en stimuleert. Stopt haaruitval en activeert de groei van nieuwe haren. Een behandeling bestaat uit 6-8 behandelingen aangevuld met het thuisgebruik van AD Hair Energizer Hairspray. De eerste 4 behandelingen vinden wekelijks plaats en daarna eens per twee weken.
 
Hoe wordt een skinbooster aangebracht:
Een dermapen (microneedling)
Een Mesoinjector , zoals de ultim injector
Injecties (handmatig)
 
Bij een intakegesprek wordt er met u besproken over uw huidaandoeningen, uw gezondheid en uw verwachting. Aan de hand van uw gegevens maken we een persoonlijk behandelplan. Vervolgens bepalen we samen welke behandelingen het meest geschikt is voor u.
 
Tarieven:             
Prijzen: behandeling RRS skin boosters
Prijs: 1 behandeling € 150,00
3 of meer behandelingen : € 115,00 per behandeling
  • Text Hover
Bovenste voor de behandeling
Onderste na de behandeling
  • Text Hover
  • Text Hover